Haarlem Comedy Café

Beleef comedy op zijn best: met goede Nederlandstalige comedians, in oergezellig Café de Zwaan, met privébar, uitzicht op de singel, meer dan 40 biersoorten, heerlijke bitterballen en… in Haarlem! Voor maar € 10 p.p. Kom naar het Haarlem Comedy Café op zaterdag 28 September.

Programma zaterdag 28 september

– 19:30- 20:00 uur: Deuren open & Drankjes

– 20:00-21:30 uur: Haarlem Comedy Café. Toegang met ticket. Online tickets met korting: € 10 p.p. in plaats van € 15 p.p. aan de deur.

– 21:30-22:00 uur: Bar open voor wie nog even wil naborrelen en de comedy bespreken.

Comedians

Badr Maghrani

Badr Maghrani is een actieve comedian met Marokkaanse roots. Niet alleen treedt hij op in het hele land, maar ook heeft hij zijn eigen podcast.
Badr zoekt niet naar de gemakkelijke grap maar hij houdt ook van een statement. Zijn comedy act is doorspekt met verwondering en een zoektocht naar waarachtigheid. Graag stipt hij pijnlijke onderwerpen aan om vervolgens samen met zijn publiek op zoek te gaan naar de humor achter de pijn. Dit resulteert vaak in hilarische momenten die de bezoekers op het puntje van hun stoel krijgen.

Midge Hazewinkel

Midge is finalist Leeuwarder Cabaret Festival 2018. 27 jaar oud, woonachtig in Leidschendam en cabaretier in de dop. Midge is bezig met het schrijven van zijn nieuwe programma ‘Wil’ en Midge wil daar vanavond het een en ander van uitproberen. Of je nu wilt of niet, hij zal er zijn: uit vrije wil!

Stamatios Doulis alias Mike

Stamatios Doulis, Mike voor vrienden, heeft sinds zijn 13nde op podia opgetreden. Hijhad zijn “glorie momenten” in Talpa’s TV programma Happy Hour en op Dumpert TV. Half Nederlands, half Grieks, half mens met soms een rauwe humor. Neem hem niet te serieus: it’s all comedy.

Edo Blaauw

Edo Blaauw deed al in 2007 met zijn cabaretgroep De Cartoons mee aan het Groninger Studenten Cabaret Festival waar hij de persoonlijkheidsprijs won. Ondanks zijn podiumervaring stond Edo nog nooit in zijn eentje op het toneel, tot dit jaar. In zijn solo voorstelling ‘De Halve Waarheid’ zoekt hij de grenzen op van de waarheid en de leugen.

Fons Haver

Een Haarlemmer in onze line up! Tijdens zijn optredens vertelt Fons over zijn eigen leven en bekijkt hij de dingen vanuit zijn eigen geniale (zoals hij zegt), maar ook vooral vrij klunzige perspectief…

Rami Nima

Een mix van donkere en merkwaardige humor aan elkaar gerijgt met slimme punchlines en gebracht in een hilarisch droge toon. Rami wil je niet missen.

Tickets

Online tickets: € 10 p.p. Tickets aan de deur € 15,00 per ticket (contant).

Mis het niet, bestel nu je tickets met korting!

Locatie

Café de Zwaan is een gezellig café, waar iedereen zich thuis voelt. Ze hebben heerlijke wijnen en meer dan 40 biersoorten, zowel op tap als op fles. Hun “Plateau De Zwaan” is een zeer uitgebreide borrelplank met de lekkerste hapjes, een begrip in Haarlem!

Het Haarlem Comedy Café vindt plaats op de eerste verdieping, in een mooie zaal met uitzicht op de Singel en een privébar.