Dutch Movies - De goede dood, Plan C, Taped

A few suggestions for some new Dutch movies. No subtitles.

De Goede dood

Het succesvolle toneelstuk uit 2008 is nu verfilmd met dezelfde cast, onder wie Huub Stapel, Wil van Kralingen en Peter Tuinman. Een tragikomedie over het aangekondigde afscheid van een terminale patiënt, gezien door de ogen van zijn familie en geliefden.

De Goede dood

Plan C

Thriller over de Amsterdamse onderwereld. Hoofdpersoon Ruben van der Meer is een gokverslaafde rechercheur met schulden door gokken en wilt dit door middel van het geniale Plan C wegpoetsen.

Het plan is een illegaal pokertoernooi te overvallen. Uiteindelijk loopt de film uit in een zenuwslopend spel op leven en dood.

Met mannelijke sterrencast (René van’t Hof, Ton Kas, Kees Hulst, Dick van den Toorn). De film wordt geregisseerd door Max Porcelijn.

Plan C

Taped

Johan (Barry Atsma) en Saar (Susan Visser) verkeren in een huwelijkscrisis. Een vakantie naar Buenos Aires is hun laatste reddingspoging.

Op verzoek van hun dochter filmen ze elkaar en per ongeluk een gruwelijke moord. Zouden de angst en spanning die dit teweegbrengt ze weer bij elkaar brengen?

Taped

Arianna

Publisher / Community / Marketing Manager at expatsHaarlem
Arianna was born in Rome, Italy and grew up mostly in Florence. When she was 18 years old she came to the Netherlands, where she remained till today. Arianna likes to make trips, discover Haarlem, taste good food, meet internationals and share experiences. Currently she is living with her hubby and 3 toddlers in one of the cutest little neighborhoods of Haarlem, de Vijfhoek.
Arianna

Latest posts by Arianna (see all)